اتاق مشترک بازرگانی ایران و کانادا
Iran-Canada Joint Chamber Of Commerce
 


 
اتاق مشترک بازرگانی ایران و کانادا

اتاق بازرگانی ایران و کانادا در سال 1372 به ثبت رسیده است. هدف از تاسیس این اتاق براساس اساسنامه مصوب عبارتست از جمع آوری اطلاعات بازرگانی در مورد کشور کانادا و انتقال آنها به اعضاء اتاق مشترک بازرگانی ایران و کانادا و همچنین دعوت از هیئت های اقتصادی کانادا، اعزام گروههای بازرگانی ایرانی، برگزاری و مشارکت در نمایشگاههای تخصصی و بین المللی، ارتباط با سفارت ایران در کانادا و سفارت کانادا در ایران به منظور تسهیلات بازرگانی، کمک به اخذ روادید برای بازرگانان عضو، رفع اختلافات احتمالی بین بازرگانان دو کشور، تحقیق و فراهم نمودن امکانات گسترش صادرات ایران به کانادا، برگزاری سمینارهای تخصصی و انتشار بولتن های اطلاعاتی در زمینه توسعه روابط اقتصادی و صنعتی بین ایران و کانادا حاوی قوانین و مقررات بازرگانی و صنعتی دو کشور و سایر مطالب مورد علاقه مشترک و انتشار فصلنامه به زبان انگلیسی و فارسی جهت استفاده اعضاء و علاقمندان.

 

اهداف اتاق

اهداف و وظایف اتاق مشترک به شرح ذیل می باشد:
1. کوشش در جهت گسترش ارتباطات و مراودات صاحبان صنایع و بازرگانان ایرانی و کشور مقابل در زمینه تجارت، صنعت، خدمات، کشاورزی، معدن و سایر امور مربوطه.
2. مطالعه و بررسی بمنظور فراهم آوردن زمینه های لازم برای سرمایه گذاری های صنعتی و بازرگانی و معدنی و کشاورزی در دو کشور.
3. جمع آوری و ارزیابی اطلاعات آماری و سایر مطالب سودمند در مورد مسایل بازرگانی، صنعتی و اقتصادی دو کشور و قرار دادن این اطلاعات در اختیار متقاضیان ایرانی و کشور مقابل و همکاری با سازمان ها و مقامات صلاحیتدار ایران و کشور مقابل به منظور تشویق و توسعه روابط اقتصادی بین دو کشور.
4. گسترش مبادله هیات های نمایندگی و اقتصادی بین دو کشور.
5. انتشار مجله و کتاب و جزوات و نرم افزار، انتشار بولتن اطلاعاتی در زمینه توسعه روابط اقتصادی بین ایران و کشور مقابل حاوی قوانین و مقررات اقتصادی دو کشور و سایر مطالب مفید و مرتبط.
6. مشارکت در برپایی و اداره نمایشگاه ها و سایر فعالیت های مشابه، در چهارچوب قوانین مربوط و کمک به موسسات، سازمان ها و اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی و کشور مقابل علاقمند به شرکت در نمایشگاه های بین المللی که در ایران و کشور مقابل برگزار می شود.
7. برگزاری گردهمایی ها و همایش ها در زمینه توسعه روابط اقتصادی بین دو کشور.
8. همکاری و تشریک مساعی با اتاق های متقابل در کشور مقابل.
 

کمیته های تخصصی

از آنجا که برای جمع آوری اطلاعات بازرگانی احتیاج به همفکری و طبقه بندی اولویت ها در هر زمینه میباشد تشکیل کمیته های تخصصی میتواند مسیر همکاریها در اتاق را هموار تر نموده و بهره وری درحل مشکلات را موثرتر نماید. بر این اساس کمیته های زیر جهت فعالیت و کمک به اعضا تشکیل گردیده است.
کمیته بانکداری و بازرگانی
کمیته هم اندیشی
کمیته کشاورزی و صنایع غذایی
کمیته صنعت و معدن





خدمات اتاق
راهنمای تجارت

کوشش در جهت گسترش ارتباطات و مراودات صاحبان صنایع و بازرگانان ایرانی و کشور مقابل در زمینه تجارت، صنعت، خدمات، کشاورزی، معدن و سایر امور مربوطه.
مطالعه و بررسی به منظور فراهم آوردن زمینه های لازم برای سرمایه گذاری های صنعتی و بازرگانی و معدنی و کشاورزی در دو کشور.

شرکت در نمایشگاه ها

مشارکت در برپایی و اداره نمایشگاه ها و سایر فعالیت های مشابه، در چهارچوب قوانین مربوط و کمک به موسسات، سازمان ها و اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی و کشور مقابل علاقمند به شرکت در نمایشگاه های بین المللی که در ایران و کشور مقابل برگزار می شود.

رسانه

بخش رسانه اتاق بازرگانی ایران و کانادا شما را در جریان آخرین اخبار و تحلیل‌های اقتصادی مربوط به ایران و کانادا قرار می‌دهد. اتاق در تلاش است تصویری شفاف از مسائل اقتصادی و سیاسی هر دو کشور ترسیم کند و شما را در جریان آخرین تغییرات در قوانین واردات و صادرات، مالیات، گمرک، شرایط اقتصادی، آمار و ارقام تجاری و تحلیل‌های اقتصادی قرار دهد.

ضمنا می‌توانید تبلیغات کسب و کار خود را از طریق وبسایت و شبکه‌های اجتماعی اتاق انجام دهید.

آموزش

طی همکاري با مراکز معتبر آموزشی و استادان برجسته، اتاق بازرگانی ایران و کانادا دوره های آموزشی با موضوعات مختلف برگزار میکنـد تـا تخصـص نیروهـاي انسانی براي موفقیت بیشتر به روز و در سطحی عالی قرار بگیرد.

خدمات آموزش

  • برگزاري دوره هاي تخصصی و حرفه اي

  • برگزاري دوره هاي تخصصی بین المللی

  • برگزاري دوره های آموزشی خارج از اتاق







مراحل عضویت در اتاق مشترک ایران و کانادا
  • حق عضویت

    میران حق عضویت سالانه و مبلغ فیش واریزی

    فیش واریزی ورودیه و حق عضویت به مبلغ 150 میلیون ریال، معادل 15 میلیون تومان شامل نام و نام خانوادگی به فارسی و لاتین به حساب شماره 0106045963006 بانک ملی شعبه خشایار به نام اتاق مشترک بازرگانی ایران و کانادا.
    لطفا برروی فیش واریزی در قسمت پرداخت کننده از درج نام افراد متفرقه خودداری و فقط نام شرکت و یا شخص متقاضی بصورت کامل نوشته شود.

  • مدارک مورد نیاز

    مدارک مورد نیاز جهت عضویت در اتاق

    - تکمیل فرم تقاضای عضویت اتاق
    - تصویر روزنامه رسمی شرکت و آخرین تغییرات هیئت مدیره (جهت عضویت حقوقی)
    - تصویر کارت بازرگانی معتبر
    - یک قطعه عکس ۴×۳ رنگی
    - تصویر شناسنامه و هر دو طرف کارت ملی

  • ارسال مدارک

    نحوه ارسال مدارک و فیش واریزی


     خواهشمند است کلیه مدارک به همراه نام کامل عضو و شرکت مربوطه را به آدرس تهران، خیابان طالقانی، نبش خیابان شهید موسوی (فرصت سابق)، شماره 175، ساختمان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران، ساختمان شمالی، طبقه اول، اتاق بازرگانی ایران و کانادا تحویل نمایید. 
    تلفن تماس اتاق: 88810616-21-98+

  • تایید نهایی

    تاییدیه اتاق مشترک جهت عضویت سالانه

    پس از ارسال مدارک منتظر تایید عضویت توسط اتاق مشترک ایران و کانادا باشید.


تبلیغات

 
 



نشانی اتاق: تهران، خیابان طالقانی، نبش خیابان شهید موسوی، شماره 175، ساختمان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران، ساختمان شمالی، طبقه اول، اتاق بازرگانی ایران و کانادا

کد پستی: 1583648499

تلفن های تماس:

0098-21-8881-0616

0098-21-8881-0617



تلفن اتاق ایران:

0098-21-88750000

داخلی 1225

پست الکترونیک: info@iran-canada.com        
          irancanadachamber@gmail.com